DE SIERADEN WEBSHOP VOOR JOU!


Bij Leelavadee bieden we een zeer uitgebreid en betaalbaar assortiment sieraden. We hebben het grootste assortiment sieraden online. Als wij het hebben over oorbellen, dan kun je bij ons terecht voor oorknopjes en oorhangers met of zonder edelsteen. Oorringen, van hele kleine Bali hoop ringetjes tot grote zilveren oorringen. Om het af te maken hebben we mooie edelsteen oorbedels in verschillende vormen en maten. Earcuffs met of zonder chain, piercings en ear threaders. 

Combineer je earcandy met een zilveren armband of met een mooie zilveren ketting met hanger. Maak het af met een fraaie ring, groot of klein, strak en modern of elegant, tijdloos of bewerkt, met of zonder edelsteen. 

In de zomer kun je bij ons terecht voor fraaie voetsieraden. Denk hierbij aan hippe gekleurde Ibiza style enkelbandjes. Maar ook een tijdloos zilveren enkelbandje kun je bij ons vinden. En om je voeten helemaal te laten stralen combineer je dit met één of meer zilveren teenringen.

Ook aan de heren is gedacht, zij hebben hun eigen 'for him' collectie kralen armbanden voor heren en zilveren heren ringen.

Er zit altijd wel een mooie sieraad voor je bij.OVER LEELAVADEE


Leelavadee Jewelry is onderdeel van Lotus oosterse artikelen. Wat ooit in 2006 begon met de inkoop van woonaccessoires voor onze eerste webshop is daarna uitgegroeid tot het toevoegen van een prachtige sieraden webshop. In 2008 zijn we al begonnen met spirituele sieraden maar al snel werd onze interesse ook gewekt in hippe Ibiza style sieraden en zo zijn we in 2014 begonnen met de in- en verkoop van hippe enkelbandjes, armbandjes en BOHO kettingen. Enkele jaren later werd onze interesse gewekt in zilver en edelsteen sieraden. Daarmee hebben we van Leelavadee een toonaangevende sieraden shop gemaakt. 


Wij onderscheiden ons an de meeste webshops omdat wij alle inkoop geheel zelf doen. Wijj werken niet met tussenpersonen. Drie tot vier maal per jaar reizen wij af naar Zuid-Oost Azië om daar zelf onze inkoop te doen. Wij vinden het namelijk niet alleen belangrijk dat we mooie en hippe sieraden kunnen verkopen maar nog veel belangrijker hoe de sieraden worden gemaakt. Wij willen dat er geen kinderenarbeid aan te pas komt en dat de werknemers onder de juiste omstandigheden werken. Wij bezoeken onze leveranciers, veelal kleine (familie) bedrijven, en hebben tijdens het hele inkoop proces nauw contact met de leveranciers. Dit is ook de reden dat wij onze sieraden lijn zo nu en dan kunnen aanpassen. Als klant van Leelavadee Jewelry ben je verzekerd van exclusieve sieraden van uitstekende kwaliteit en ook nog eens tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast komt jouw geld rechtstreeks terecht bij de lokale edelsmeden die de sieraden voor je maken. 


Wij hebben inmiddels veel terugkerende klanten en elke dag verwelkomen wij nieuwe klanten. Inmiddels weten we dat vrijwel iedereen erg tevreden is over de sieraden en de service die we bieden. Wij werken er elke dag aan om alle pakketjes nog dezelfde dag te verzenden. Uiteraard zijn we wel afhankelijk van de postbezorgers en soms doet een pakketje er wel eens iets langer over maar 95% van de pakketjes wordt al de volgende dag bezorgd. Zo kun jij dus meestal de volgende dag al je nieuwe sieraden gaan dragen. 


De collecties

Naast dat het assortiment zeer groot is, hebben we ook een unieke sieraden collectie. Sieraden die stuk voor stuk met de hand zijn gemaakt en waar er veelal maar 1 van is. Houd jij van glitter and glamour en wil je letterlijk shinen met glinsterende sieraden? Dan kun je bij ons terecht in de bling bling collectie. Mooie sieraden met geslepen edelsteentjes, glinsterende zirkonia of Swarovski. Ben jij een echte edelsteen liefhebber, dan vind je bij leelavadee veel verschillende edelstenen. Maansteen is de meest populaire edelsteen in onze sieraden collectie en dit vind je terug in de Moonstone collectie. Omdat zwart zo makkelijk te combineren is met elke kledingstijl is er ook nog een Black is beautiful collectie. Hier kun je overzichtelijk alle sieraden met een zwarte steen of gemaakt van zwart materiaal terug vinden. 


Service hoort erbij!
Wij vinden het belangrijk dat je niet alleen iets in onze webshop kunt kopen maar bieden ook een stukje service na het kopen. Ook daarin onderscheiden wij ons van de meeste webshops. Ben je niet helemaal tevreden neem dan vooral contact met ons op, wij proberen altijd samen een oplossing te vinden, ook voor jou. Jij blij, wij blij!

Dit kun je terug vinden op de KIYOH review site. Daar worden we maar liefst beoordeeld met een 9,6. En daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op.

DE KEUZE IS REUZE

 • Zilveren ringen
 • BOHO sieraden
 • Ringen met edelsteen
 • Kettingen
 • Edelsteen hangers
 • Edelsteen kralen armbanden
 • Zilveren armbanden
 • Bali style sieraden
 • Vriendschapsbandjes
 • Spirituele sieraden
 • Oorhangers
 • Oorknopjes
 • Earcuffs
 • Piercings
 • Enkelbandjes
 • Zilveren teenringen

2022 feer impressie

Foto's zeggen vaak meer...