FISHERMANSPANTS ... a way of living!


De naam vissersbroek of fishermanspants stamt af van de broeken die traditioneel door de vissers in Thailand worden gedragen. Omdat de broek zo comfy is werd de broek al snel populair onder de gewone bevolking, en dan met name onder toeristen (back-packers) en yogi. 
Het principe is net zo eenvoudig als de broek zelf: je stapt in de 'one-size-fits-all' broek en je knoopt hem vast. De broek past vrijwel altijd en is nooit te kort of te lang. Valt de broek tussen knie en enkel? Dan past hij!
Ben je op zoek naar alternatieve kleding? Dan vind je bij Fishermanspants.nl een fraaie collectie harembroeken en shirts. 


Pas op! 
Eenmaal een fishermanspanst gedragen en je wilt nooit meer zonder...


DE TRADITIONELE THAISE VISSERSBROEK


De Thaise vissersbroeken van Fishermanspants.nl zijn gebaseerd op de traditionele broeken van vissers in het zuiden van Thailand. De Thaise naam is Kaang-Keng-Lay. Kaang-keng = broek, en (Ta)Lay = zee.

De echte fishermanspants ! Jazeker, de fishermanspants van fishermanspants.nl worden gemaakt in Thailand, het land waar ze al van oudsher door de vissers gedragen worden. 

YOGA


De fishermanspants is een uniseks wikkelbroek die altijd past. De pants zijn super comfy en daardoor heel geschikt en uitermate populair onder yogi.

BROWSE OUR GALLERY